Menu Luk

Skælskør Marinegardes Superhold er et hold for de yngste i garden (4-6 år)
Vi mødes hver søndag kl.10:00 – 11:30 på Eggeslevmagle skole.

Når vi er sammen tager vi ofte på tur med hunden Henning, Kloge Måge og elefanten Elmer som skal finde Det Hemmelige Orkester. Når vi hjælper dem skal vi gennem rytmejunglen, skalabjergene og melodihavet, hvor vi lære om rytmer og noder på en sjov måde.
Udover at tage med de 3 vennerne på tur laver vi også pustedage, rytmedage, sansedage, leg med instrumenter og meget mere. Vi elsker traditioner og til jul er der hygge inden jul og påske. Vores Superhold er med til at komme med lege de gerne vil lege og som ofte er lege vi har leget før – gentagelser er bare fantastisk og trygt.

Det er vores ældre gardere der underviser Superholdet


Vi går også med på gaden i vores træningsdragt og spiller Olsen Banden på vores kazoo. Så når Skælskør Marinegarde er aktive og ude på arrangementer eller ture er vi velkommen til at deltage. Når vi er til konkurrencer er vi også med og er det bedste heppekor.

Vi er altid glade for at få nogle nye venner. Så hvis du kunne tænke dig at hjælpe de 3 gode venner med at finde det hemmelige orkester, få nogen mega gode venner og er 4 år eller ældre, så kom og prøv en time på Superholdet om søndagen mellem kl.10:00 – 11:30.