Menu Luk

Magiske Musikdage 2022

Skælskør Marinegarde inviterer til Magiske Musikdage, hvor børn og unge får muligheden for at stifte kendskab med musikken på mange mulige magiske måder.

Det vil være medlemmer fra Skælskør Marinegarde samt professionel underviser, der inviterer til musikdage.

Der skal afprøves forskellige musikinstrumenter, der skal snuses til noder, til rytmer, til musikkens muligheder og magi. Alt det musikken kan gøre for den enkelte deltager. Plads til talentudvikling, plads til fordybelse, plads til fællesskab, plads til personlig udvikling, plads til læring – musikken skaber mange magiske øjeblikke alene og sammen.

I Skælskør Marinegarde vil vi gerne invitere børn og unge ind i den musikalske verden, hvor der også udvikles sociale og personlige kompetencer igennem fællesskaber, undervisning og inddragelse.

Vi byder velkommen til børn og unge i alderen 7-15 år. For dem vil der være mulighed for at få kendskab til instrumenter og genre inden for messing blæseinstrumenter og slagtøj. Hvad kan man spille på, hvilke lyde er der, hvordan kontrollere man de forskellige instrumenter og hvilken rolle har de i et orkester. Der vil stiftes bekendtskab med nodelære og der vil være sekvenser med musisk undervisning afsluttende med en lille koncert.

For at holde koncentrationen og opleve succes, afholdes flere korte undervisningsgange, som varieres med musik igennem sanserne, march og MAGI.

Vores instruktører vil udarbejde undervisningsmateriale til disse dage, så flertallet vil have en succesoplevelse og opleve hvad mødet med musikken kan.

Dagene vil være 3 dage i efterårsferien i tidsrummet kl. 930-1430. Onsdag, afsluttes med en koncert i Skælskør by.

Vores unge mennesker vil varetage undervisningen i disse dage i samarbejde med vores professionelle underviser.

Det er vigtigt for os at det bliver tydeligt at musikken er en fritidsinteresse, kunst og kultur. At man som barn og ung kan få et fantastisk møde og indsigt i musikken og alle de aspekter der er i mødet med musikken.

Tilmelding på tlf.: 21846427 eller event@marinegarden.dk