Covid-19 – vi lytter til Mette Fredriksen

Udgivet af Garder Blogger

Hej allesammen,

Vi er nok snart klar over hvilken situation Danmark står i.
I øjeblikket følger de fleste Mette Fredriksen’s råd om at blive hjemme fra skole og uddannelse. Det lytter vi også til i Skælskør Marinegarde.
Vi er nemlig lukket ned ligesom alle andre, men alligevel afholder det os ikke helt fra at spille sammen – nogle af os ihvertfald. For vi valgte at være forsigtige, og kun møde op 9 personer nede ved Falck for at spille for de pårørende før askespredning i fjorden lørdag d. 14/3. Dem der deltog var – Luckaagnes som enlig fra trommekorpset, Helena, Axel og Gita på cornet, Magnus på tuba, Sarah og Frida på bariton, samt Emma og Kirssten på trombone. Det gik så fint, og var meget smukt – selv vejret viste sig fra sin smukkeste side til et sidste farvel.

Lige nu er garden som sagt også lukket ned for undervisning, men det afholder ikke folk fra at øve sig der hjemme, rigtig meget. Så det bare lyder mega godt når vi mødes efter denne covid-19 situation.

Vi håber i alle passer godt på hinanden i denne covid-19 tid!!
Vi råder jer alle til at følge Mette Frederiksens, Sundhedsstyrelsens og Politiets anvisninger.

Kategorier: Nyt fra garderne