Søndag - tid til afslapning og inspiration

Tattoo dag

Søndag var for vores vedkommende konkurrencefri, vi kunne sove længe og tage den med ro, pakke vores bus og for sidste gang begive os afsted mod Arena Nord. Dagen bød på Tattoo og vi kunne i ro og mag nyde de flotte opvisninger og lade os inspirere.

Afslutning og TAK for i år

Afslutningsceremonien foregik, som vi kender den, hvor alle garder går ind 1 efter 1 med fuld musik og stiller op i en firkant med Fanfaregruppen i midten. Den består af 1 cornet og 1 tromme fra hver garde og det er selvsagt dem der står for at spille fanfarerne under præmieuddelingen.

Det har været det bedste DM i mange år. Der er stor ros til Tordenskioldgarden, Arena Nord, LGF, TAOPA og Frederikshavn for at få det hele til at gå op i en højere enhed. Der ligger et kæmpe arbejde forud for sådan et arrangement med over 1.400 deltagere.

Stor ros til garderne!

Vores største gardere fortjener også en stor ros, fordi de bare er helt fantastiske til at tage sig af de mindre gardere og nye medlemmer, der var med for første gang til et DM. Der er et super godt sammenhold på tværs af alder og køn. De havde det bare så sjovt sammen og det var en fornøjelse at se dem hygge sig og lege med hinanden.. Også selvom der er en stor aldersforskel. Den yngste på 9 og den ældste på 23 er ligeværdige i Skælskør Marinegarde, hvis man spørger dem selv, siger de ”vi er alle vigtige” og ”vi vil rigtig gerne have nogle flere kammerater med i truppen”.